Offerte aanvragen

Waarom ons?

  • Ervaren DJ's
  • A-kwaliteit apparatuur 
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd garantie 
  • Kennis en service

Lees meer »

Bruiloft DJ

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een drive in show met een nette professionele uitstraling met ervaren dj's die het publiek aanvoelen en hierop kunnen inspelen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voorbereiding

Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen en voorkeuren van het bruidspaar. Je trouwt tenslotte maar één keer, en op de dag zelf moet alles op rolletjes lopen.  Elke bruiloft is weer anders en wij vinden het belangrijk dat alles naar de wensen van het bruidspaar verloopt.  Door van te voren alles goed te bespreken zorgen we dat de voorbereiding optimaal is.  Zo kunt u als bruidspaar vrijblijvend  een afspraak inplannen om onder het genot van een kop koffie de wensen en mogelijkheden van uw feest te bespreken. 

Ervaring

Een goede DJ kan de avond maken, een slechte DJ kan de avond breken.  Het is daarom ook belangrijk om niet te besparen op de kosten van een DJ. Het zou immers een ramp zijn als door het kiezen van een onervaren, goedkopere DJ uw bruiloft muzikaal in de soep loopt.  Door middel van de ervaring kunnen onze DJ’s precies aanvoelen welke muziek het publiek wil horen en hier op inspelen.. Inmiddels hebben wij al meer dan 100 bruiloften succesvol verzorgd

Regio

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Zuid-Holland. Zo kunt u onder andere een DJ huren in Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Rotterdam, Pijnacker, Wateringen, Nootdorp, Leidschendam, Voorburg, Gouda, Scheveningen, Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Naaldwijk, Monster, ’s-Gravenzande, Maasland, Maasdijk, Maassluis en Hoek van Holland. Uiteraard kunt u ons ook buiten deze regio boeken.