Galaxy Drive in Show en DJ Huren

Reviews


Chris
al mijn gasten en ikzelf waren vol lof over je DJ, Sem. Hij voelde exact de sfeer en het type gasten aan, draaide de juiste muziek en had een grote bijdrage in het succes van het feest.


Debbie & Frank
Een en al lof! Iedereen was helemaal vol van de disco!! De dansvloer is amper leeg geweest!! Jong en 'oud'!!! Zelfs mijn moeder v 82 danste mee!!! Bottomline: de muziek keuze was perfect!!NB op een gegeven moment danste de tennisclubleden mee achter de afscheiding en boven in een zaaltje waar vergaderd werd!! Serieus!! Dit hoorden wij via bediening!!


Noor & Roland
Excuses voor het feit dat we jullie gister niet hebben bedankt en gedag hebben gezegd. De taxi was er ineens, dus sorry voor ons abrupte vertrek! Jullie hebben er een mooi feestje van gemaakt gister! Goeie muziek, goeie sfeer, we hebben een fantastische dag gehad!


Sandra & Patrick
Wij hebben onwijs genoten van het feest!!! Ik hoor alleen maar lof over je optreden, dat wil ik je even zeggen. Ik ben nieuwsgierig naar je filmpje. Nogmaals heel veel dank het was geweldig. En ik zal je bij iedereen aanraden!


Sascha & Matthijs
Jullie draaide weer lekkere muziek vrijdag, volgens mij had iedereen het naar zijn zin. Mochten we in de toekomst weer een dj nodig hebben, voor onszelf of iemand anders ;-) dan weet ik je te vinden!

Allround DJ Huren?

Inclusief licht en geluid! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Galaxy Drive in Show