Offerte aanvragen

Waarom ons?

  • Ervaren DJ's
  • A-kwaliteit apparatuur 
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd garantie 
  • Kennis en service

Lees meer »

DJ huren

Het kiezen van een drive in show voor uw feest blijft altijd een lastige keuze. Er zijn veel verschillende drive in shows actief met grote verschillen in prijs en kwaliteit. Waarom doet u er goed aan om voor ons te kiezen?

✓ Ervaren DJ's
De DJ is degene die een groot deel van de sfeer kan bepalen door op de juiste momenten de juiste nummers te draaien. Wij zijn overtuigd dat onze DJ's de juiste ervaring en nodige kennis hebben opgedaan om er een geslaagd feest van te maken. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw muzikale wensen. 

✓ A-kwaliteit apparatuur
In tegenstelling tot veel hobby drive in shows werken wij met de beste kwaliteit apparatuur. Door onder andere te werken met merken als Pioneer, Mackie, Reloop, Martin en andere gerenommeerde merken kunnen wij garant staan voor een goede licht- en geluidsset. Deze zal zichtbaar en hoorbaar zijn tijdens uw feest.

✓ Vaste contactpersoon
Bij ons zal u gedurende het gehele traject één vaste contactpersoon hebben. Hierdoor ontstaan duidelijke afspraken en wordt miscommunicatie voorkomen. Tevens kunt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met uw contactpersoon.

✓ Altijd aanwezig garantie
Door de altijd aanwezig garantie heeft u de zekerheid dat uw feest altijd door kan gaan. In geval van een zieke DJ zal er een vervangende DJ aanwezig zijn, zodat uw feest altijd door kan gaan.
(zie algemene voorwaarden in geval van onmacht)